Onze diensten

GRATIS SCHATTING VAN UW WONING

VERHUREN

VERKOPEN

U WIL VERHUREN?

Zorgeloos verhuren begint bij de selectie van de juiste huurder: iemand die solvabel is en uw pand als een goede huisvader onderhoudt. Wij zoeken kandidaten, leiden hen rond en onderwerpen hen aan een grondige screening. Bij de uiteindelijk beslissing heeft u natuurlijk altijd het laatste woord.

Daarna zorgen wij voor de opmaakt van het huurcontract op basis van de meest recente wetgeving. Met het nieuwe Vlaamse Woninghuurdecreet is een en ander gewijzigd op vlak van de opzegmodaliteiten: het is meer dan ooit belangrijk dat de contracten juist worden opgesteld, om ook uw belangen te beschermen.

We maken een grondige en gedetailleerde plaatsbeschrijving op mét beeldmateriaal, en zetten de tellers over bij het begin van het huurcontract. Ook tijdens de huurperiode kan u steeds bij ons terecht met vragen rond het huurcontract of onderhoudswerken.
Wij staan u met plezier bij!

LET’S TALK

U WIL VERKOPEN?

Een huis verkopen doet u maar een paar keer in uw leven. Het is iets dat dan ook wel wat stress met zich meebrengt. Wij begrijpen dit en bieden ondersteuning doorheen het hele proces: vanaf het eerste contact over de juiste prijszetting tot de authentieke akte bij de notaris. Met een heldere verkoopsopdracht geeft u ons het mandaat om uw woning te verkopen, te publiceren en te bezoeken. Geen kleine lettertjes, bij ons weet u waar u aan begint.

Een woning verkopen is complex geworden. Wij zorgen voor alle nodige attesten en documentatie en stellen een grondig verkoopdossier op, compleet met aantrekkelijke foto’s, vandaag onontbeerlijk voor een verkoop. Met een doordacht publiciteitsplan zetten we uw pand op de juiste manier in de markt.

Wij regelen de rondleidingen en de onderhandelingen, bij een verkoop doen wij ook een financiële screening van de kandidaat-koper. Niets frustrerender dan te vernemen dat een verkoop alsnog niet doorgaat omdat iemand de financiering niet rond krijgt.
Verkopen zonder kopzorgen, dat doet u met vastgoed Desender.

LET’S TALK

U WIL EEN GRATIS SCHATTING?

Denkt u eraan uw huis binnenkort te verkopen? Bent u benieuwd hoeveel uw eigendom waard is? Dan komen wij graag langs om samen met u de correcte prijs voor uw pand te bepalen.

Een marktconforme vraagprijs is dé sleutel tot een succesvolle verkoop. Dat doen wij met onze jarenlange expertise op basis van duidelijke parameters en de prijs van vergelijkbare recent verkochte panden bij u in de buurt.

Geen nattevingerwerk. Bij Vastgoed Desender kennen we onze regio van binnen en van buiten en volgen we de prijsevoluties in uw buurt op de voet. Op die manier kunnen wij snel en deskundig de marktwaarde van uw woning bepalen. Wij schotelen u geen gouden bergen voor, maar helpen wel de prijs te bepalen waaraan uw pand snel en aan een goede prijs verkocht raakt.

LET’S TALK

VRIJBLIJVEND GESPREK OF SCHATTING?

Wij maken graag tijd voor u!

“Michiel heeft onze woning op een transparante,
directe en eerlijke manier verkocht”

Verkoper Lichtervelde

© 2019 Vastgoed Desender. All rights reserved.