U wenst te verhuren

Heeft u beslist om een appartement of woning te verhuren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een goede, solvabele huurder is de basis van een huurovereenkomst. Daarin staan wij u graag bij.

  • Wij komen bij u langs en brengen een bezoek aan uw eigendom.
  • Daarna zitten wij met u samen en bespreken de waardebepaling van uw eigendom. Een correcte en marktconforme prijs is de sleutel tot een vlotte en succesvolle verhuring. Een te hoge huurprijs kan ervoor zorgen dat uw huurpand te lang op de huurmarkt staat en u inkomsten verliest.
  • Er wordt een verhuuropdracht opgesteld waarbij u ons het mandaat geeft om uw woning te verhuren, te publiceren en te bezoeken.
  • Uw eigendom wordt op verschillende manieren gepubliceerd. Vandaag de dag speelt internet hierbij een zeer belangrijke rol. Uw pand verschijnt op onze eigen website, alsook op de belangrijke vastgoedwebsites zoals immoweb, kapaza, 2dehands,… Een verhuurbord wordt professioneel aan uw eigendom bevestigd. Professionele foto’s bepalen de aantrekkelijkheid van uw eigendom en zijn dan ook zeer belangrijk voor de verhuur!
  • Maandelijks ontvangt u van ons een activiteitsrapportering waarin u een overzicht krijgt van alle gemaakte publiciteit en alle contacten met potentiële kandidaat-kopers.
  • Samen met de kandidaat-huurders bezoeken wij uw eigendom. Wij leiden de kandidaten rond en verschaffen hen de nodige informatie en antwoorden op hun vragen. Bij interesse van de kandidaat gebeurt er een screening waarna wij de kandidaat voorstellen aan u. Dit houdt in dat wij hun loonfiches bekijken, een bewijs van betaling van hun laatste 3 maanden huur opvragen indien zij op dat moment huren en eventueel telefonisch contact hebben met hun huidige verhuurder. Bij de beslissing van de kandidaat heeft u altijd het laatste woord.
  • Wij zorgen voor de opmaak van het verhuurcontract. Er wordt een gedetailleerde plaatsbeschrijving opgemaakt en de tellers worden overgezet bij aanvang van het huurcontract. Wij registreren voor u het huurcontract en de plaatsbeschrijving en bezorgen u hiervan een attest. Ook een bewijs van de blokkering van de huurwaarborg wordt u verschaft.

Ook tijdens de huur kan u ons steeds contacteren met uw vragen betreffende het huurcontract of onderhoudswerken, wij staan u graag bij.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of schatting, wij maken graag tijd voor u!

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

Uw e-mail *

Uw bericht

© 2019 Vastgoed Desender. All rights reserved.